
100g lättkvarg.
Skulle då rekomendera använda fryst tonfiskfile och inte tonfisk på burk för bästa smakupplevelse!
Men smaken är som baken ;)
Idag kom jag på det sjukaste receptet för dom dagarna man är sugen på något supersött!
Och detta blev resultatet! grymt mättande var det!
Näringsvärden (Per portion):
kcal:125
Protein: 24,1
Kolhydrater: 4,5
Fett: 0,7g
Recept 4 portioner:
Fyllning:
33g Bodyscience Casein 127 kalorier. (jag använde Vanilj smak)
200 gram Äggvita 82 kalorier.50g gram Hallon, frysta (eldorado) 23 kalorier.
30g Scitec Whey 100% 119 kalorier. (jag använde strawberry whitechocolate smak)
10 gram Gelatin(2 tsk pulver) 36 kalorier.
Glasyr:
100 gram Hallon(2dl), frysta (eldorado) 45 kalorier.
4 dl vatten.
20 gram Gelatin(4 tsk pulver) 70 kalorier.
1. Vispa äggvitan med 50g hallon till ett tjockt skum med elvisp.
2. Vispa ihop casein och whey i en separat bunke.
3. Häll i casein/whey i äggskummet samtidigt som du vispar med elvisp och om du vill söta extra med stevia strö.
4. Tillsätt 10g gelatin efter gelatinets förpackning.
5. Häll smeten i i kakformar.
6. Micra 100g frysta bär och tillsätt 4dl vatten och citron efter smak och söta med steviaströ.
7. Tillsätt 20g gelatin efter instruktionerna på förpackningen.
8. Häll glasyren över dina kakor och ställ allt i kylen och låt svalna och bli fast.
9. (Nu är sötsuget maxat och det kliar i fringrarna)